Spomladanski popust

V mesecu marcu in aprilu vam nudimo 20% popust na vse naše izdelke iz ponudbe.

Obiščite nas in izkoristite ekskluzivni 20% popust

Želite osvežiti videz, ustvariti popolnoma novo vzdušje ali pa preprosto poskrbeti za boljše udobje vašega doma? Za vas smo v mesec marcu in aprilu pripravili ekskluzivni 20% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.

Zdaj je pravi čas. Spremenite svoj dom v sanjsko oazo udobja!

Skupaj lahko ustvarimo nekaj izjemnega

Če želite izvedeti več o naši ponudbi, potrebujete informativni izračun ali nasvet, nas kontaktirajte in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Obiščite nas

Za obisk razstavnega salona vas prosimo za predhodno najavo. Izpolnite obrazec ali nas pokličite po telefonu.

Delovni čas:

Ponedeljek – petek: 8:00 do 15:00.
Sobota: 8:00 do 12:00.

  Popust na vse izdelke iz naše ponudbe

  Spomladanski popust vključuje vse izdelke iz naše ponudbe. Preverite unikatno in lastno izdelane sedežne garniture, fotelje, tabureje, zunanje sedežne garniture, postelje, klopi, mize in izdelke po meri. Ukvarjamo se tudi z izdelavo oblazinjene opreme v hotelih, gostinskih lokalih in v vseh drugih javnih objektih.

  Zakaj izbrati nas

  Inovacija in zadovoljstvo - to je naša obljuba.

  Kakovostna izdelava

  Pri izdelavi sedežnih garnitur uporabljamo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo in zadovoljstvo naših strank.

  Moderen dizajn

  Naši izdelki nastajajo v sodelovanju z izkušenimi oblikovalci, kjer skupaj iščemo rešitve za sodobno oblikovano, visoko kakovostno in funkcionalno oblazinjeno pohištvo.

  Celovita proizvodnja

  Naša notranja proizvodnja omogoča celovito kontrolo nad procesom izdelave izdelkov – od načrtovanja pa vse do končnih izdelkov.

  Prilagodljiva proizvodnja

  Z lastno proizvodnjo dosežemo izjemno prilagodljivost. Na voljo vam je izdelava po meri, kjer imate možnost izbrati dimenzije, tkanino in detajle svojega oblazinjenega pohištva.

  Strokovno svetovanje

  S 30-letno družinsko tradicijo smo postali strokovnjaki na področju oblazinjenega pohištva. Naša obsežna izkušnja in globoko strokovno znanje nam omogočata, da uspešno svetujemo našim strankam.

  Kakovostni materiali

  Pri izbiri materialov za oblazinjenje sedežnih garnitur skrbno sodelujemo z uglednimi dobavitelji. Naš salon vam ponuja raznolik ogled izdelkov in tkanin od priznanih svetovnih proizvajalcev.