Tapetništvo FModern

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s tapetniškimi dejavnostmi, z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo in vzdrževanjem, ki našim strankam omogoča celovite rešitve prilagojene njihovim zahtevam in potrebam. Pri opravljanju storitev se držimo načela strokovnosti in kakovosti.

Kontaktirajte nas

Tapetništvo FModern

Imamo večletne izkušnje. Našo ekipo sestavljajo vrhunski strokovnjaki. Sodelovali smo pri številnih mednarodnih in nacionalnih projektih.

Obiščite nas na sedežu podjetja

Ob obisku našega salona bomo sodelovali pri oblikovanju vaše ideje in skupaj določili ključne podrobnosti vašega novega izdelka.

Vizija in cilji

V naslednjih letih imamo namen širiti našo dejavnost na trge evropske unije.

 • Razširiti želimo naš položaj na področju izdelovanja, svetovanja, rešitev in storitev.
 • Nadaljevati z rastjo naših poslovnih storitev in svetovanjem.
 • Postati prepoznaven strokovnjak na področju proizvodnje in trgovine.

Profesionalnost

Ker vemo, da lahko tapetniško dejavnost opravljamo profesionalno le, če so za to izpolnjeni ključni pogoji – kakovostni materiali – v podjetju F Modern sodelujemo z najboljšimi dobavitelji. Redno sodelujemo s strokovnjaki, ki so na tem področju s svojim znanjem in izkušnjami med najboljšimi, zato prinašajo dodatno vrednost našemu podjetju.

Ponudba

V podjetju F Modern vam ponujamo izdelovanje in obnavljanje sedežnih garnitur, postelj, počivalnikov, stolov, barskih stolov, masažnih miz, gostinskih lokalov, avto sedežev, izris unikatnih izdelkov, itd. Imamo razširjeno paleto materialov, ki jih lahko izberete po vašem okusu. Prisluhnemo pa seveda tudi vsaki vaši želji.

Partnerstvo

“Dobri odnosi s strankami” nam niso dovolj. V FModern menimo, da je sodelovanje s strankami v resnici partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Najti najboljšo rešitev za vsak izziv, ne glede na to, kako težaven se zdi.

Izdelava po meri

Ste našli sanjski kos oblazinjenega pohištva, vendar ga ne morete dobiti? Nahajate se na pravem naslovu! Pošljite nam sliko, opis ali spletno mesto izdelka, mi ga bomo izdelali po vaši meri.

 1. Kontaktirajte nas
  Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca ali e-mail naslova info@tapetnistvo-fmodern.com.

 2. Obiščite nas na sedežu podjetja
  Ob obisku našega salona bomo sodelovali pri oblikovanju vaše ideje in skupaj določili ključne podrobnosti vašega novega izdelka.

 3. Izdelava in dostava
  Ko bodo vsi elementi potrjeni, bomo vaš izdelek poslali v proizvodnjo. Po dokončanju vam bomo izdelek dostavili na vaš naslov.

Naročite izdelek po meri

Zakaj izbrati nas

Inovacija in zadovoljstvo - to je naša obljuba.

Kakovostna izdelava

Pri izdelavi sedežnih garnitur uporabljamo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo in zadovoljstvo naših strank.

Moderen dizajn

Naši izdelki nastajajo v sodelovanju z izkušenimi oblikovalci, kjer skupaj iščemo rešitve za sodobno oblikovano, visoko kakovostno in funkcionalno oblazinjeno pohištvo.

Celovita proizvodnja

Naša notranja proizvodnja omogoča celovito kontrolo nad procesom izdelave izdelkov – od načrtovanja pa vse do končnih izdelkov.

Prilagodljiva proizvodnja

Z lastno proizvodnjo dosežemo izjemno prilagodljivost. Na voljo vam je izdelava po meri, kjer imate možnost izbrati dimenzije, tkanino in detajle svojega oblazinjenega pohištva.

Strokovno svetovanje

S 30-letno družinsko tradicijo smo postali strokovnjaki na področju oblazinjenega pohištva. Naša obsežna izkušnja in globoko strokovno znanje nam omogočata, da uspešno svetujemo našim strankam.

Kakovostni materiali

Pri izbiri materialov za oblazinjenje sedežnih garnitur skrbno sodelujemo z uglednimi dobavitelji. Naš salon vam ponuja raznolik ogled izdelkov in tkanin od priznanih svetovnih proizvajalcev.