Sedežna garnitura GALA

Sem modularni sestav, ki se ponaša z različnimi višinami naslona in globine sedalnega dela. Naklon postavitve ležalnega in naslonskega dela omogoča udoben položaj telesa med sedenjem in ležanjem.Tako se boste lahko sprostili in udobno vzleknili. Ne samo moja udobnost, tudi zunanji izgled bo na vas deloval blagodejno, saj moja šestkotna oblika sedalnega dela spomonja na del satovja, ki se enotno zlije z naslonskim delom in sem s tem lahko umeščena v sleherni prostor. Odlično se bom znašla v sodobnem interierju, kot tudi v staromeščanski vili. Lahko me postavite kot samostojni element, ali kot kotno izvedbo sedežne garniture. V ponudbi imam tudi stranski naslon za roke in tabure, ki služi kot podaljšek za noge.

Pošljite povpraševanje

Tehnični podatki

Konstrukcija
Lesena konstrukcija je narejena iz plošč, masive in vezane plošče.

Sedišče
STANDARD: trda podlaga in hladno valjana pena.

PREMIUM: trdo podlaga in Octaspring ter trdo valjana pena.

LUXURI: trda podlaga in 5-conski Premium Octaspring.

Podnožje
masivne lesene nogice

Dodatne informacije
Možnost izbire različnih materialov in dimenzij sedežne garniture.

Za naše izdelke nudimo 5 let garancije na konstrukcijo sedežne garniture, 5 let garancije na napake v proizvodnji ter 2 leti garancije na polnila in druge uporabljene materiale. Garancija na usnje in tkanino je odvisna od proizvajalce le-te in je navedena pri posamezni blagovni znamki materiala.

V garancijskem roku zagotavljamo brezplačno odpravo napake.

Garancija velja v primeru normalne uporabe v skladu z navodili za uporabo in redno vzdrževanje in čiščenje v skladu z navodili za vzdrževanje. Vsa navodila bodo posredovana kupcu ob nakupu izdelka, glede na material in tip produkta, ki ga bo kupil.

Garancija ne velja v primeru neustreznega ravnanja, neupoštevanja navodil s strani proizvajalca, mehanskih poškodb in popravil izdelka s strani osebe, ki ni pooblaščena s strani proizvajalca. Pri veljavnosti garancije je potrebno upoštevati tudi naravne lastnosti materialov usnja in tkanin, ki se naravno raztezajo in obrabijo skozi čas.

Sedežna garnitura SOLO

Izdelava po meri

Ste našli sanjski kos oblazinjenega pohištva, vendar ga ne morete dobiti? Nahajate se na pravem naslovu! Pošljite nam sliko, opis ali spletno mesto izdelka, mi ga bomo izdelali po vaši meri.

  1. Kontaktirajte nas
    Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca ali e-mail naslova info@tapetnistvo-fmodern.com.

  2. Obiščite nas na sedežu podjetja
    Ob obisku našega salona bomo sodelovali pri oblikovanju vaše ideje in skupaj določili ključne podrobnosti vašega novega izdelka.

  3. Izdelava in dostava
    Ko bodo vsi elementi potrjeni, bomo vaš izdelek poslali v proizvodnjo. Po dokončanju vam bomo izdelek dostavili na vaš naslov.

Naročite izdelek po meri

Zakaj izbrati nas

Inovacija in zadovoljstvo - to je naša obljuba.

Kakovostna izdelava

Pri izdelavi sedežnih garnitur uporabljamo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo in zadovoljstvo naših strank.

Moderen dizajn

Naši izdelki nastajajo v sodelovanju z izkušenimi oblikovalci, kjer skupaj iščemo rešitve za sodobno oblikovano, visoko kakovostno in funkcionalno oblazinjeno pohištvo.

Celovita proizvodnja

Naša notranja proizvodnja omogoča celovito kontrolo nad procesom izdelave izdelkov – od načrtovanja pa vse do končnih izdelkov.

Prilagodljiva proizvodnja

Z lastno proizvodnjo dosežemo izjemno prilagodljivost. Na voljo vam je izdelava po meri, kjer imate možnost izbrati dimenzije, tkanino in detajle svojega oblazinjenega pohištva.

Strokovno svetovanje

S 30-letno družinsko tradicijo smo postali strokovnjaki na področju oblazinjenega pohištva. Naša obsežna izkušnja in globoko strokovno znanje nam omogočata, da uspešno svetujemo našim strankam.

Kakovostni materiali

Pri izbiri materialov za oblazinjenje sedežnih garnitur skrbno sodelujemo z uglednimi dobavitelji. Naš salon vam ponuja raznolik ogled izdelkov in tkanin od priznanih svetovnih proizvajalcev.