Sedežna garnitura MODENA

Sem sedežna garnitura z enostavno in lahkotno obliko, ki ima raven naslonski del z minimalističnimi tankimi stranskimi deli, ki jih obdajajo valjasti dodatki. Postavljena sem na tanke elegantne kovinske nogice, ki me dvigujejo od tal.

Pošljite povpraševanje

Tehnični podatki

Konstrukcija
Lesena konstrukcija je narejena iz plošč, masive in vezane plošče.

Sedišče
STANDARD: trda podlaga in hladno valjana pena.

PREMIUM: letveno dno in Octaspring ter hladno valjana pena ali trda podlaga in Octaspring ter trdo valjana pena.

LUXURI: letveno dno in 5-conski Premium Octaspring ali trda podlaga in 5-conski Premium Octaspring.

Podnožje
Kovinske ali lesene nogice.

Dodatne informacije
Možnost izbire različnih materialov in dimenzij sedežne garniture.

Za naše izdelke nudimo 5 let garancije na konstrukcijo sedežne garniture, 5 let garancije na napake v proizvodnji ter 2 leti garancije na polnila in druge uporabljene materiale. Garancija na usnje in tkanino je odvisna od proizvajalce le-te in je navedena pri posamezni blagovni znamki materiala.

V garancijskem roku zagotavljamo brezplačno odpravo napake.

Garancija velja v primeru normalne uporabe v skladu z navodili za uporabo in redno vzdrževanje in čiščenje v skladu z navodili za vzdrževanje. Vsa navodila bodo posredovana kupcu ob nakupu izdelka, glede na material in tip produkta, ki ga bo kupil.

Garancija ne velja v primeru neustreznega ravnanja, neupoštevanja navodil s strani proizvajalca, mehanskih poškodb in popravil izdelka s strani osebe, ki ni pooblaščena s strani proizvajalca. Pri veljavnosti garancije je potrebno upoštevati tudi naravne lastnosti materialov usnja in tkanin, ki se naravno raztezajo in obrabijo skozi čas.

Sedežna garnitura LUNO

Sedežna garnitura INFINITY

Sedežna garnitura VIVA

Sedežna garnitura EVO

Sedežna garnitura HARMONY

Sedežna garnitura COSMO

Sedežna garnitura CAPRI

Sedežna garnitura SERENITY

Sedežna garnitura DIVANO

Sedežna garnitura GALA

Izdelava po meri

Ste našli sanjski kos oblazinjenega pohištva, vendar ga ne morete dobiti? Nahajate se na pravem naslovu! Pošljite nam sliko, opis ali spletno mesto izdelka, mi ga bomo izdelali po vaši meri.

  1. Kontaktirajte nas
    Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca ali e-mail naslova info@tapetnistvo-fmodern.com.

  2. Obiščite nas na sedežu podjetja
    Ob obisku našega salona bomo sodelovali pri oblikovanju vaše ideje in skupaj določili ključne podrobnosti vašega novega izdelka.

  3. Izdelava in dostava
    Ko bodo vsi elementi potrjeni, bomo vaš izdelek poslali v proizvodnjo. Po dokončanju vam bomo izdelek dostavili na vaš naslov.

Naročite izdelek po meri

Zakaj izbrati nas

Inovacija in zadovoljstvo - to je naša obljuba.

Kakovostna izdelava

Pri izdelavi sedežnih garnitur uporabljamo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo in zadovoljstvo naših strank.

Moderen dizajn

Naši izdelki nastajajo v sodelovanju z izkušenimi oblikovalci, kjer skupaj iščemo rešitve za sodobno oblikovano, visoko kakovostno in funkcionalno oblazinjeno pohištvo.

Celovita proizvodnja

Naša notranja proizvodnja omogoča celovito kontrolo nad procesom izdelave izdelkov – od načrtovanja pa vse do končnih izdelkov.

Prilagodljiva proizvodnja

Z lastno proizvodnjo dosežemo izjemno prilagodljivost. Na voljo vam je izdelava po meri, kjer imate možnost izbrati dimenzije, tkanino in detajle svojega oblazinjenega pohištva.

Strokovno svetovanje

S 30-letno družinsko tradicijo smo postali strokovnjaki na področju oblazinjenega pohištva. Naša obsežna izkušnja in globoko strokovno znanje nam omogočata, da uspešno svetujemo našim strankam.

Kakovostni materiali

Pri izbiri materialov za oblazinjenje sedežnih garnitur skrbno sodelujemo z uglednimi dobavitelji. Naš salon vam ponuja raznolik ogled izdelkov in tkanin od priznanih svetovnih proizvajalcev.